Çeltikli Ortaokulu
ÇELTİKLİ MAH. ÇELTİKLİ KÜME EVLERİ NO: 249 BİSMİL / DİYARBAKIR

VİZYON

Türk Eğitim Sistemine değer katan; akılcı, çağdaş ve dinamik yapısıyla hedeflerini gerçekleştiren ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

 Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan,  Bilgiyi öğrenme yollarını keşfeden; bilgiden yeni bilgiler üretebilen,  Çağın yenilikleriyle, sahip olduklarının sentezini yapabilen,  Teknolojik gelişmelere ayak uydurabilen,  Atatürk ilke ve devrimlerine” sahip çıkan,  Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, akademik ve sosyal gelişimi önemseyen,  Yaşam boyu öğrenmeyi hedefleyen; başarılı, onurlu ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Tekli eğitim - (Taşıma ile civar köylerden öğrenci gelmektedir.)

Tekli eğitim - (Taşıma ile civar köylerden öğrenci gelmektedir.)

08.20-14.30

ingilizce

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık